BEŞİKTAŞ BİR GERİLLANIN HAYATA İTİRAZIDIR.SUSARSA ÇATIŞMA,KONUŞURSA SAVAŞ,YAZARSA DESTAN,SEVERSE DEVRİM OLUR

SİNCE 1903


03 Aralık 2007

Beşiktaş 1 -1 Ç.Rizespor

Turkcell Süper Lig'in 14. hafta maçında Beşiktaş, Çaykur Rizespor'la 1-1 berabere kaldı. Çaykur Rizespor'un golü 50. dakikada Leandro'dan gelirken, Beşiktaş'ın golünü 72. dakikada Delgado kaydetti.

Beşiktaş’ta, sakatlıkları nedeniyle oynayıp oynamayacakları kesinlik kazanmayan İbrahim Toraman ve Koray Avcı, Çaykur Rizespor karşısında ilk 11’de sahaya çıktı. Yoğun bir tedavi programının ardından iki futbolcu da takımdaki yerlerini alırken, sarı kart cezalıları Tello ve Cisse ile sakatlıkları süren Serdar Kurtuluş, Mehmet Yozgatlı, Gökhan Zan, İbrahim Kaş ve Diatta kadroda yer almadı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, sakat futbolcuların çokluğunda genç futbolcular Batuhan ile Koray Şanlı’yı 18 kişilik maç kadrosuna dahil etti. Bu 2 futbolcunun yanısıra yedek kulübesinde Ricardinho, Hakan, Burak, Higuain ve İbrahim Akın yer aldı.

Tribünler dolmadı
Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçında BJK İnönü Stadı tribünleri dolmadı. Özellikle eski ve yeni açık tribünlerde boşluklar göze çarparken, karşılaşmayı yaklaşık 15 bin sporsever izledi. Çaykur Rizesporlu futbolcular sahaya "Şampiyonlar Ligi’nde başarılar dileriz" yazılı pankartla çıktı. Beşiktaşlı taraftarlar da Çaykur Rizesporlu futbolcuları açtıkları pankart nedeniyle alkışladı. Bu arada siyah-beyazlı taraftarlar, maç öncesi teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam lehine tezahüratta bulundu.

Hiç yorum yok: